Başvurular

Online Başvurular

İbn Haldun Üniversitesi Akademik Toplantı Sistemi için bir kullanıcı adı ve şifreniz var mı?
Giriş Yapınız

Bir kullanıcı adı ve şifreye mi ihtiyacınız var?
Kayıt Olunuz

Çevrimiçi ürün sunma ve güncel başvurularının durumunu kontrol etmek için kayıt ve giriş gereklidir.

Telif Hakkı Uyarısı

Bu kogreye başvuran yazarlar aşağıdaki hususları kabul eder:
a) Authors retain copyright over their work, while allowing the conference to place this unpublished work under a Creative Commons Attribution License, which allows others to freely access, use, and share the work, with an acknowledgement of the work's authorship and its initial presentation at this conference.
b) Authors are able to waive the terms of the CC license and enter into separate, additional contractual arrangements for the non-exclusive distribution and subsequent publication of this work (e.g., publish a revised version in a journal, post it to an institutional repository or publish it in a book), with an acknowledgement of its initial presentation at this conference.
c) In addition, authors are encouraged to post and share their work online (e.g., in institutional repositories or on their website) at any point before and after the conference.

Gizlilik Bildirimi

Bu konferans sitesine girilen isimler ve eposta adresleri, bu konferans için belirlenen amaçlar doğrultusunda kullanılacaklardır. Başka herhangi bir gruba ya da başka bir amaca hizmet etmeyecektir.

Ibn Haldun University
Ulubatlı Hasan Caddesi, No:2