Başvurular

Online Başvurular

İbn Haldun Üniversitesi Akademik Toplantı Sistemi için bir kullanıcı adı ve şifreniz var mı?
Giriş Yapınız

Bir kullanıcı adı ve şifreye mi ihtiyacınız var?
Kayıt Olunuz

Çevrimiçi ürün sunma ve güncel başvurularının durumunu kontrol etmek için kayıt ve giriş gereklidir.

Telif Hakkı Uyarısı

Bu sempozyuma kayıt yaptıran yazarlar aşağıda belirtilen hususları kabul etmiş sayılırlar:

a. Yazarlar, henüz basılmamış çalışmalarını yazarını ve ilk defa bu sempozyumda sunulduğunu kabul etmekle birlikte diğer yazarların serbestçe erişimine, kullanmalarına ve paylaşmalarına olanak sağlayan Creative Commons (Yaratıcı Birliktelikler) atıf lisansına dahil etmesi için bu sempozyuma izin vermeleri halinde çalışmalarının yayın haklarını ellerinde bulundururlar.

b. Yazarlar CC lisansının bu koşullarından vazgeçebilir, çalışmalarının umuma açık paylaşımı ve sonraki basımları için (örneğin çalışmalarının güncellenmiş versiyonunu bir dergide yayımlamak, kurumsal kaynaklara göndermek vaya bir kitap dahilinde yayımlamak gibi) sözleşmeye bağlı başka düzenlemelere girebilirler. Ancak bunları yaparken bu çalışmanın ilk defa bu sempozyumda sunulduğunu belirtmekle yükümlüdürler.

Gizlilik Bildirimi

Bu sempozyum sitesine kaydedilen isim ve e-mail adresleri yukarıda ifade edilen amaçlar doğrultusunda kullanılacak olup başka herhangi bir program ve grup için kullanılması söz konusu değildir.

Ibn Haldun University
Ulubatlı Hasan Caddesi, No:2